Teatteri Taimine on
kiertueteatteri lapsille
ja nuorille

Esitykset päiväkodeissa,
ala- ja yläkouluissa sekä
lukioissa

Tuotamme uutta
draamatekstiä lapsille
ja nuorille

Virtuaalinen materiaali

Teatteri Taimine tuotti keväällä 2020 lyhytelokuvia, sisältäen pedagogisen materiaalin, meidän kolmelle kohderyhmällemme: päiväkodit, alakoulut sekä yläkoulut ja toisen asteen opiskelijat. Videot perustuvat Taiminen näytelmiin ja ovat vapaasti käytettävissä koko lukuvuoden. Lyhytelokuvat ja tehtävät löytyvät täältä alta.

teatteri-taimine-etusivuTeatteri Taimine – Kiertueteatteri lapsille ja nuorille

Teatteri Taimine on vuonna 2002 perustettu lasten ja nuorten kiertueteatteri. Taimine esiintyy päiväkodeissa, ala- ja yläkouluissa sekä lukioissa. Tuotamme uutta draamatekstiä lapsille ja nuorille, joka takaa näytelmien yleisöä puhuttelevat ajankohtaiset teemat. Taimine haluaa puolustaa nuorten näkökulmaa yhä vaativammassa ja monimutkaisemmassa maailmassa. Ammattilaisista koostuva teatteri esiintyy vuosittain yli 50 000 katsojalle ensisijaisesti Suomessa, mutta myös muissa Pohjoismaissa. Teatteri Taimine haluaa tarjota yleisölleen innostavan ja ajatuksia herättävän teatterikokemuksen.

Teatteri Taimine kuuluu Asstej -teatterijärjestöön. ASSITEJ on kansainvälinen lasten- ja nuorten teatteriverkosto, johon kuuluu noin 100 maata. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun sekä kulttuuriin.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Lapsenpäivä-palkinnon 2015 Teatteri Taiminelle.