Händelser

Barn- och ungdomsteater Taimine söker en 

Teaterkoordinator 

på heltid fr.o.m 15.03.2023. Arbetet kan även inledas tidigare / senare.

Teater Taimine är en tvåspråkig turnerande barn- och ungdomsteater som gör pedagogiskt stödjande föreställningar för barn och ungdomar i alla åldrar. Vi spelar årligen ca 400 föreställningar för ca 50.000 barn och unga i skolor och daghem i hela Finland. De stora publiksiffrorna till trots, är vi till strukturen en liten teater med tillhåll i hjärtat av Hagalund i Esbo.  Nu söker vi förstärkning till vårt produktionsteam.

Som teaterkoordinator är dina huvudsakliga ansvarsområden försäljning av föreställningar och koordinering av turnéer. Du ansvarar också för faktureringen gällande bokade föreställningar. Du verkställer och koordinerar samarbetsprojekt med våra samarbetsparter och fungerar som teaterns presskontakt.

Vi söker dig som har god koordineringsförmåga, har lätt för att se lösningar och stora helheter utan att förbise detaljerna. Vi hoppas du har lätt för samarbete och dialog, men även klarar av att jobba självständigt. Arbetet förutsätter utmärkta kunskaper i både svenska och finska.

Vi erbjuder dig en mångsidig arbetsbild i ett litet men dynamiskt teatersällskap där iver, nyfikenhet och ett intresse för barns och ungas rätt till kultur är drivande.

Låter det som att det är dig vi söker ? Tveka inte, utan skicka ditt CV med en fritt formulerad
ansökan till teater@taimine.fi senast den 12 februari. 

Vid frågor får du gärna kontakta teaterchef CG Wentzel, cg.wentzel@taimine.fi eller per telefon 040 503 8397 den 07.02.2023 mellan klockan 11.00 -14.00.